Mijn pensioenoverzicht

Op de website www.mijnpensioenoverzicht.nl krijgt u een goede indruk van hoeveel pensioen en AOW u in de loop der jaren heeft opgebouwd.
De website wordt beheerd door de Stichting Pensioenregister en geeft toegang tot de gegevens van 600 pensioenfondsen, pensioenverzekeraars en de Sociale Verzekeringsbank (SVB).
De SVB zorgt in Nederland voor de uitvoering van de AOW. 
Op de website kunt u inloggen met de DigiD waarna in één oogopslag te zien is wat er straks overblijft.

De website mijn pensioenoverzicht.nl is sinds 6 januari 2011 operationeel en had al direct een overweldigende belangstelling en was daardoor enige tijd uit de lucht.
Op de site staan de gegevens van de verschillende fondsen en verzekeraars waar pensioen is opgebouwd, netjes bij elkaar.

U kunt direct zien hoeveel pensioen en hoeveel AOW er is opgebouwd. Dan weet u ook precies hoeveel pensioen en AOW u krijgt als u 65 bent en als u nu stopt met werken, tevens

ziet u hoeveel pensioen wordt opgebouwd bij doorwerken tot de pensioengerechtigde leeftijd

De site geeft informatie voor iedereen die via een collectieve regeling pensioen heeft opgebouwd. Dit geldt ook voor zelfstandigen. 

Wat via een koopsompolis is gespaard, staat er niet bij. Het is de intentie dat de informatie up to date blijft, zo is exact te zien hoe uw pensioen erbij staat.

Heeft u moeite met het surfen op internet? Of bent u bang om met uw IPad aan de slag te gaan. Ik kan u helpen! Lees hoe ik mijn moeder help.Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
AIXAM
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2021

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
50Plus