Computer Senioren

Het aantal ouderen dat dagelijks gebruik maakt van de computer neemt nog steeds toe. Van alle Nederlanders die dagelijks gebruik maken van internet is 25% ouder dan 50 jaar. De 50plusser gebruikt het internet wel anders dan de jongeren, het gebruik is functioneler, zoals internet bankieren, en het zoeken naar producten en diensten en e-mailen.

Wist u dat de 50 plussers vandaag de dag 2 computers in huis hebben? bijna een kwart van de 50 plussers hebben zelfs drie of meer computers in huis! 

Wat denkt u anno 2013 van het gebruik van een Tablet? Veel senioren maken vandaag de dag gebruik van een Laptop, een Notebook, een IPad en zelfs IPhones zijn niet meer weg te denken. Kleinkinderen zorgen er vaak voor dat de ouderen er vertrouwd mee raken.

Toch zijn er ook veel vooral oudere mensen die een PC erg eng vinden of het graag aan een ander overlaten uit angst iets fout te doen. Maar het is juist handig als u, als senior, gebruik leert te maken van de nieuwe media. Bijvoorbeeld door zelf uw rekeningen online te kunnen betalen. Bent u slecht ter been? Dan kunt u zelfs boodschappen op het Wereld Wijde Web bestellen en bij u thuis laten bezorgen!

Heeft u moeite met het surfen op internet? Vindt u de computer een beetje eng? Ik kan u erbij helpen en u leren om zelfvertrouwen te krijgen.Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
AIXAM
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
50Plus