50 plus vitaal

Shakes en smoothies zijn anno 2014 echt hip en hot als ontbijt of maaltijd. Het is belangrijk om dagelijks alle goede voedingsstoffen binnen te krijgen. Maar dat dit niet eenvoudig is weten we allemaal. 

We hebben het druk. Of we nu werken of bijvoorbeeld oppassen op de kleinkinderen of lekker actief op vakantie gaan, aan het tuinieren zijn of andere activiteiten verrichten. Het kost ons allemaal inspanning!

Zelf ben ik nu 56 jaar en merk naarmate ik ouder wordt dat de opname van wat ik eet soms geen voeding genoeg oplevert en mijn energielevel snel daalt. Krijg ik wel voldoende binnen? Wat ik nodig heb is meer energie!

Herbalife biedt een heerlijke maaltijd vervangende voedingsshake, de F1.

Echt een snelle en eenvoudige manier om de dag met goede voeding te beginnen. Maak de Herbalife Formula 1 shake s'morgens en of als lunch en gebruik dit als onderdeel van uw leven en ervaar meer energie!

Nu is er de mogelijkheid de Herbalife Formula 1 Shake in de 3 Day Try Out eens te proberen. Daag u zelf uit en probeer het!

Ik help u graag en begeleidt u tijdens deze 3 dagen proberen intensief. U kunt mij mailen of bellen.

Herbalife Better Body Coach
Lidy van Hoorn
IJsselstein
0610951167

Herbalife Better Body CoachBekijk ook andere Adviesplaats sites:
AIXAM
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
50Plus