50 plus mode

Als je kijkt naar de kleding die de 50plussers in Nederland dragen, zie je dat het merendeel zich kleedt in grauwe kleuren en vaak in te grote maten. Het lijkt alsof veel mensen denken dat wanneer ze de 50 jaar halen ze afgeserveerd zijn en specifieke ‘’oudere’’ kleding moeten gaan dragen. Ook lijkt het alsof mensen dan hun lichaam willen verstoppen onder hun kleding. Dit is natuurlijk helemaal niet nodig!

Ook voor 50plussers is er kleding beschikbaar die erg mooi is, de 50 plus mode. Bij het woord 50-plus mode denk je al gauw dat het saai en vormloos is. Dit is helemaal niet het geval. Er zijn veel vrouwen die de 50 al gepasseerd zijn en zich wel nog steeds stijlvol en leuk kunnen kleden. De kunst is om een verjongende kledingstijl te vinden, die bij u past. Het is niet de bedoeling dat u weer in de kleding van 20 jaar geleden rond gaat lopen, maar wel kleding vind die bij uw lichaamsvorm past en u een leuke uitstraling geeft. Maak vooral gebruik van corrigerende jurken.

In principe verandert er niets wanneer de 50 jaar bereikt wordt. Het gaat er natuurlijk om hoe u zich voelt. Hierbij kan passende kleding een bijdrage leveren om u prettig te voelen in uw eigen lijf. Iedereen vindt het toch leuk om een compliment te krijgen over hun outfit?

Op internet zijn verschillende websites voor 50 plus mode te vinden. Het zal u verbazen hoe leuk en modieus de kleding op de websites zijn. U hoeft zich als 50plusser echt niet als een grijze muis te kleden na uw vijftigste. Een kleurtje hier en daar en kleding die niet te groot is voor uw lichaam kan u een erg mooie en leuke uitstraling geven. Om er goed uit te zien is onderkeling ook erg belangrijk. Weet u niet precies wat u goed zou staan en heeft u advies nodig? Ga dan eens langs een 50 plus mode winkel en laat u adviseren. De medewerkers vinden het geen probleem om u te helpen en u vormt zo een veel beter beeld van wat u goed staat. Ook is een goede tip om gewoon eens wat andere kledingsstukken uit het rek te pakken in een winkel. Door deze kleding te passen leert u uw eigen kledingstijl ook beter kennen en weet u wat u wel en niet staat.

Als u 50 plus mode wilt kopen, zou ik u aanraden om eens op de verschillende websites voor 50 plus mode te kijken. Hier is een breed assortiment aan kledingstukken te vinden. Daarnaast kunt u eenvoudig en snel 50 plus mode bestellen en dit thuis laten bezorgen. Dit scheelt ook weer het afstruinen van winkels! 

Maar vindt u het gezellig en fijn samen te shoppen én bent u woonachtig in IJsselstein (Utr) ben ik beschikbaar en bereid u te helpen als Personal Shopper. Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
AIXAM
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
50Plus