50 plus geld besparen

Op het internet zijn verschillende websites te vinden waarop tips staan voor het geld besparen. Zo kunt u onder andere geld besparen door tweedehandse spullen te kopen in plaats van nieuwe, zuiniger te rijden door vaker de bandenspanning van de auto te controleren of bijvoorbeeld door het invriezen van kliekjes om extra maaltijden creëren.

De bovenstaande manieren voor geld besparen zijn in principe op iedereen van toepassing. Er zijn echter ook manieren om geld te besparen voor de specifieke doelgroep 50-plus. Wanneer u binnen de categorie 50 plus valt, kunt u op verschillende manieren geld besparen. Hieronder worden een aantal punten genoemd waarbij u geld besparen kunt

  • 50 plus zorgverzekering.  Wanneer u de 50 bereikt heeft, komt u in aanmerking voor een aanvullende zorgverzekering voor 50 plussers. Door een aanvullende zorgverzekering te nemen die specifiek voor deze doelgroep opgesteld is, weet u zeker dat de kosten voor hulpmiddelen en behandelingen waar in deze levensfase behoefte aan is vergoed worden. U betaalt daarnaast niet voor diensten of behandelingen die niet voor u van belang zijn.
  • Energie besparen. Wanneer u 50plus bent kunt u geld besparen op uw energie nota. Dit kunt u onder andere doen door lid te worden van een ouderenbond. Een ouderenbond komt op voor de belangen van mensen die binnen de 50-plus categorie vallen in Nederland. Wanneer u bijvoorbeeld lid wordt van de ANBO kunt u uw energiekosten drastisch verlagen. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat u collectief vormt. Dit zorgt ervoor dat lagere energieprijzen worden bedongen bij de gas- en stroom leveranciers.
  • Uitjes. Wanneer u 50plusser er op uit gaat kunt u ook van verschillende voordelen gebruik maken. Zo kunnen 65-plussers bij de OV-chipkaart voor een gereduceerde prijs reizen. Daarnaast zijn er bij Pathé bioscopen speciale 50-plus middagen waarbij mensen als 50plusser gezellig een film kunnen kijken voor een gereduceerde prijs en inclusief een kopje koffie. Tot slot kan ook tegen een gereduceerd bedrag een museumkaart aangeschaft worden, waardoor u als 50-plusser toegang heeft tot meer dan 400 musea in heel Nederland. Maar let op! Veel musea doen er niet aan mee. Wanneer u een dagje uit gaat, kunt u dus vaak veel geld besparen.
  • 50plusvoordeelpas. Speciaal voor 50plussers is de 50plusvoordeelpas ontwikkeld. Dit is een erg goedkope en leuke manier om bij verschillende aankopen veel geld te besparen. Er zijn duizenden ondernemers uit verschillende branches die extra korting verlenen op uw bestedingen als 50plusser. De 50plusvoordeelpas kost slechts €12,75 per kalenderjaar.

Kortom als 50plusser zijn er genoeg manieren waarop geld besparen mogelijk is!Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
AIXAM
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
50Plus